Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Aniet Langeveld en Rob Hessels

06-13494947||www.amauset.nl

Welkom met alles wat er is…..
Dat is de basis waarvan uit wij, Rob Hessels, en Aniet Langeveld leven en werken.

 

Voorjaar 2017 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet tijdens de voorbereidingen van het prachtige festival Hieros Gamos. Twee totaal verschillende levens kwamen samen. Het leven van Rob kenmerkt zich vooral door vrijheid en reizen naast zijn werk. Het leven van Aniet kenmerkte zich vooral door gebonden zijn, focus en genieten van de liefde voor haar twee autistische kinderen.

Beiden waren we op een punt aangeland waar het leven opnieuw vorm mocht krijgen. Liefde, Passie, Bezieling, persoonlijke ontwikkeling, reizen, natuur en bourgondisch zijn kernwoorden waarin we elkaar vinden.

 

Rob geeft les bij de opleiding tot “bezielingscoach” van Adriaan Hoogendijk. Daarnaast is hij vanuit zijn eigen praktijk “Rob Hessels Coaching & Training” een bezield trainer en coach als het gaat om vraagstukken die gaan over leven, loopbaan, relaties en bezieling. Hij begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling meer via de sjamanistische weg in combinatie met meerdere methodieken waaronder systemisch werk.

Beiden voelen we de roep om een deel van onze levensmissie samen te delen en neer te zetten. INSPIRE is een van de vele door ons bezielde activiteiten.

Aanstaande activiteiten