Laden activiteiten

← Terug naar activiteiten

Angelie Broeren en Anne-Marie Slegers

Angelie 0610704801/ Anne-Marie 06 4923 1331|

Angelie Broeren

Sinds 2 jaar loop ik mee op de Verbindende Factor in de vorm van een leer/werkplek. Afgelopen zomer gaf ik tijdens de 5 daagse Mandela Marathon een supermooie workshop met een overvloed aan verse bloemen en materialen uit de natuur.

Het was zo fijn om mijn liefde voor de schoonheid van de natuur te mogen delen met anderen en prachtige Mandela’s te zien ontstaan. Het inspireerde mij om over nieuwe workshops na te denken.

En dat is gelukt! Er staat een nieuwe mooie inspirerende workshop dag gepland; Frozen Moments, deze geef ik samen met een goede vriendin van mij, Anne-Marie Slegers.

Ditmaal in de winter, wanneer de overvloed van de zomer is verdwenen en de herfst ons heeft getrakteerd op de meest schitterende kleuren, en de natuur in rust en verstilling gaat. En zelfs dan heeft zij ons nog veel prachtigs te bieden.

Ik houd ervan om te experimenteren met verschillende kleur en tekenmaterialen gecombineerd met materialen die ik vind in de natuur ,zaden, veertjes, blaadjes, schelpen, stenen, takjes. Ik creëer er altaartjes mee, stillevens kun je het ook noemen. Het voelt voor mij als een Ode aan de natuur, aan Moeder Aarde in al haar seizoenen en aan mijzelf als scheppend wezen.

Als echt buitenmens ben ik veel in de natuur, de natuur is mijn inspiratiebron in alles:

in leven met de seizoenen, mijn gezondheid en voeding, geneeskrachtige kruiden, de “eetbare” tuin, buitensport, wandelen en yoga in het bos, ik kan elk moment weer in verwondering raken van de pracht en kracht ervan.

 

Anne-Marie Slegers

Ik ben werkzaam als docent Kunst en Cultuur in het Voortgezet Onderwijs waar ik kinderen vanuit gerichte aandacht ondersteun om verder te groeien in hun ontdekkingstocht naar wie ze zijn.

Daarnaast draag ik als creatief dynamisch en intuïtief coach bij aan persoonlijke veranderprocessen.  Ik bied een veilige ruimte voor het onderzoeken van het diepste verlangen, waardoor men meer verbinding ervaart met zichzelf en de wereld om zich heen. Gerichte aandacht en creativiteit zijn de ankers waarmee verborgen boodschappen in beeld worden gebracht en hiermee het innerlijk leiderschap in het licht komt te staan.  Hiermee inspireer ik jou om jezelf te manifesteren vanuit je drijfveren, passies en kernwaarden, en draag ik bij aan jouw groeikracht.

Vanuit persoonlijke ervaringen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een vitaal en authentiek leven te leiden, afgestemd op wie je werkelijk bent.

Aanstaande activiteiten

  • Er zijn geen resultaten gevonden.