Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Mannen & hun Moeders – opschonen moederlijn voor mannen

29 oktober - 10:00 tot 17:00

Mannen zijn ook allemaal zonen van hun moeder en via de moederlijn wordt er ook veel doorgegeven in het familiesysteem. Je bent per slot 50% je moeder en 50% je vader.

Hoe zou het zijn om ‘vrij’ te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van de moeders waaruit je voortkomt. We hebben allemaal een moeder, grootmoeder, overgrootmoeder etc. en in deze lijn is veel onbewust doorgegeven, zoals patronen, overtuigingen, ziekten, kwalen, maar ook krachten, kwaliteiten en talenten!

Kijk op deze ‘systemische’ wijze eens terug naar je voormoeders. Uit hoeveel moeders kom jij voort? Je moeder, 2 oma’s, 4 overgrootmoeders, 8 bet-overgrootmoeders, 16 bet- betovergrootmoeders…32, 64, 128, 256, 512, 1024…moeders die je voor zijn gegaan. Als maar een van deze moeders er niet was geweest was jij hier nu ook niet.
Door de voormoederlijn op te stellen en op te schonen maak je de weg vrij voor jezelf, je maakt ruimte in het systeem waaruit je voortkomt en mocht je kinderen hebben dan maak je hun weg ook vrij.

We werken deze dag met en voor elkaar en we gaan samen op onderzoek uit in de voormoeder-lijnen. De thema’s zijn vaak collectief, wat jullie allemaal zullen gaan ervaren.

Aanmelden en info:
bij Miriam: info@wonderbovenwonder.com
bij Rob: rob@innrvoyz.nl

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
135,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
Koffie , thee en lekkers