Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Yoni Self Release

1 april - 09:30 tot 17:30

Yoni is een woord dat we gebruiken om de vrouwelijke genitaliën aan te geven, Yoni is het Sanskriet voor vagina.
De Yoni Release heeft als doel je genitale- en bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je seksualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht.
Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt.
Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig en release vindt plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.
Wil je ook een gezonde sensitieve yoni hebben, vrij van trauma, zacht, waarin je levensenergie en wijsheid flink kan stromen?
In deze workshop leer je de technieken om zelf je yoni vrij te maken van blokkades zodat het stromend en vrij gebied is en we meer in contact komen met dat deel van ons lichaam.
“De-armouring is a deep cleansing of the bodysoul system, similar to spring cleaning your house. The aim of de-armouring is integration of the whole Being through a healthy, loving and safe release of: pain, tensions, blockages, emotional and energetic traumas. The desired outcome of a treatment is a deeply relaxed, soft, velvety and vibrant body, open to feelings and inner wisdom.”
Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem. Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen (grotendeels doorgegeven door onze ouders en voorouders die ook niet beter wisten) hebben we veel vastgezet. Zo hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom eigenlijk tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. Eerst energetisch en dan ook fysiek in ons lichaam. Deze plekken kunnen we met aanraking en aandacht en liefde weer vrij maken, zodat het weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat.
Wat komt er aan bod in deze workshop?
– Informatie over de Yoni, haar anatomie en trauma
– Uitleg over Yoni release
– Demo
– Oefenen
– Tips voor thuis
De workshop is gericht op het leren van technieken waarmee je blokkades kunt loslaten en dus niet op orgasme/ opwinding gericht.
Mocht je behoefte hebben aan wat privacy, neem dan een dekentje mee, of trek een fijne rok aan waar je je comfortabel bij voelt.
Voor deze workshop is het belangrijk dat je er comfortabel bij voelt te weten dat we met de billen bloot zijn. Ik laat de technieken zien, doe het voor, zodat je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Eventueel onder een dekentje / omslagdoek of een rok.
Ben open en ben nieuwsgierig, draag zorg voor eigen veiligheid, goede zelfzorg.
Als jij comfortabel bent zal je yoni ook comfortabel zijn. Als je iets nodig hebt, geef het aan.
Voor vragen, stuur een mail, of bel naar:
06 41 31 66 41

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
09:30 tot 17:30

Docent

Janneke Janssen
Telefoon:
06 41316641
E-mail:
info@sacredlifeforce.nl
Site:
www.sacredlifeforce.nl

Overige informatie

Kosten:
125,-
Inclusief:
Er is koffie / thee aanwezig. De lunch is een gezamenlijke Pot Luck.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.