AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Yin Yoni Tempel

3 februari - 10:00 tot 17:00

Tijdens deze dag verbinden we ons met de wijsheid, de schoonheid en de magie van onze yoni. Dat doen we op een yin-manier, langzaam, liefdevol en bewust. We duiken in de vulva anatomie van genot en plezier, verbinden op diepere lagen met onze yoni en baarmoeder, en je leert massage en release technieken voor jezelf en/of je lief, en krijgt een heleboel inspiratie mee voor je selflove practice.

De woorden Yoni (voor vulva) en Lingam (voor penis) stammen uit de tantra traditie. Veel mensen vinden het mooie fijne namen voor de geslachtsdelen. Tijdens de workshopdagen Yin Yoni Tempel (3 februari) en Lingam Love Rituals (2 maart) staan de vulva en de penis een dag lang centraal. Leer je alles over de anatomie van genot en plezier, (zelf-)massage en pelvic release en hoe je jouw yoni, de yoni en/of de lingam van je lover op nog meer manieren kunt aanraken. Meld je je aan voor beide workshopdagen dan krijg je korting en betaal je in totaal 240,- euro

Mirjam Diane is somatisch seksuoloog/seksuologisch lichaamswerker en verbindt menselijke seksualiteit op een holistische manier met een aardse, belichaamde vorm van spiritualiteit.

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Mirjam Diane
Telefoon
06-40677467
E-mail
mirjamdiane@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
130,-
Aantal deelnemers:
alleen voor vrouwen
Inclusief:
koffie, thee, materiaal