Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Yin yoga

28 november 2017 - 11:00 tot 12:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

YIN YOGA is HOT

4 Lessen van 1,5 uur hierin zal je vooral ervaren wat yin houdingen met je doen. Gedurende een lange aantal minuten zal je in één houding blijven. Alles verloopt langzaam en rustig, je neemt de tijd voor je lichaam en de ademhaling, waardoor je meer aanwezig kunt zijn in het moment. Je richt je op de ontspanning van de spieren, waarbij je het dieper gelegen bindweefsel oprekt. Je krijgt alle tijd en rust om de energiebanen te stimuleren.

De energie (Chi) zal voelbaar stromen.

In de lessen zal ik je ondersteunen door yin reiki toe te passen.

Een uitgelezen moment om te onderzoeken wat je met weerstanden (ook in het dagelijkse leven) doet: haak je erop in waardoor de weerstand alleen maar groeit, of kun je het de ruimte geven, ernaar toe ademen waardoor het na verloop van tijd kan worden losgelaten?

Opgave is noodzakelijk.

Gegevens

Datum:
28 november 2017
Tijd:
11:00 tot 12:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
€ 50,-
Data:
28 nov. 5, 12, 19 dec.
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers