Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Yin Yoga met Yasmina

29 augustus - 20:00 tot 21:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Yin Yoga is een meditatieve yogastijl waarin diepe ontspanning en bewustwording centraal staan. De houdingen zijn vooral zittend en liggend en worden 3 tot 5 minuten aangehouden. Hiermee versterken we de gewrichten, versoepelen we ons bindweefsel en creëren we ruimte om onze levensenergie te laten stromen. Wat in mijn teaching centraal staat is dat je leert LIEF te zijn voor jezelf. Door te luisteren naar je lijf, perfectionisme los te laten, geduldig te zijn met jezelf en iedere kleine stap die je maakt te beseffen. Ik wens je dit ALLES en ik begeleid je hier heel graag in.

Proefles: gratis
Kennismaken met Yin: eerste 3 lessen voor €33 (geldig wanneer je nog niet eerder Yin Yoga hebt gevolgd)

Ik ben Yasmina en mijn yogareis begon 7 jaar geleden. Ik had geen energie meer en wist ook niet meer waar ik energie van zou krijgen. Toen begon ik met Yin Yoga en laadde ik weer op. Yin Yoga is een yogastijl waarin diepe ontspanning, bewustwording, mobiliteit en de soepelheid van bindweefsel en het stimuleren van de levensenergie samenkomen. Wat in mijn teaching centraal staat is dat je leert LIEF te zijn voor jezelf. Door te luisteren naar je lijf, door perfectionisme los te laten, geduldig te zijn met jezelf en iedere kleine stap die je maakt te beseffen. Ik wens je dit ALLES en ik begeleid je hier heel graag in.

Gegevens

Datum:
29 augustus
Tijd:
20:00 tot 21:00

Overige informatie

Kosten:
5 strippenkaart: €69,- 10 strippenkaart €133,-
Data:
wekelijks op dinsdagavond
Inclusief:
inloop 19.45u met thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.