Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Yin Yoga & meer

25 januari - 19:30 tot 20:45

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij houdingen 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met passieve poses (dus zonder actieve spierspanning) die meestal zittend of liggend worden uitgevoerd. Doordat je langer in dezelfde houding blijft, wordt het bindweefsel gerekt en gehydrateerd waardoor er ruimte ontstaat in botten, gewrichten, pezen en banden. Het aandachtig en mindful in de houding blijven, geeft je verstilling van de geest.

Geen ingewikkelde poses maar zoeken naar stretch en verblijven. Zo ontvouwt zich zowel flexibiliteit in je geest als in je lichaam.

Yin Yoga verbindt op een natuurlijke manier lichaam, hart en ziel.

Met de achtergrond van dramatherapie en musical is lichaamsbewustzijn altijd aanwezig, pas later ontdek ik Yoga. Echt Gelukkig en een “thuis gevoel “geeft Yin.

Ik heb les gevolgd bij een traditionele yogi van Arhanta yoga. Later nog verdieping bij José de Groot..
Mijn lessen gaan vooral over in een sfeer van rust komen bij jezelf. Stilte en meditatie zijn onderdeel. Soms gebruik ik klanken of muziek al naar gelang wat voelt voor de groep.

 

 

Gegevens

Datum:
25 januari
Tijd:
19:30 tot 20:45

Docent

Péronne Ewijk
Telefoon:
0618115202
E-mail:
pcmewijk@gmail.com
Site:
www.levenvanuitdebron.nl

Overige informatie

Kosten:
10 lessen per blok 125,-  1 gemiste les kunnen ze  meenemen naar het volgende blok.
Data:
vanaf 7 september 2020/wekelijks
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
Water en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.