Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Yin Yoga & meer

14 maart - 19:00 tot 20:15

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij houdingen 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met passieve poses (dus zonder actieve spierspanning) die meestal zittend of liggend worden uitgevoerd. Doordat je langer in dezelfde houding blijft, wordt het bindweefsel gerekt en gehydrateerd waardoor er ruimte ontstaat in botten, gewrichten, pezen en banden. Het aandachtig en mindful in de houding blijven, geeft je verstilling van de geest.

Geen ingewikkelde poses maar zoeken naar stretch en verblijven. Zo ontvouwt zich zowel flexibiliteit in je geest als in je lichaam.

Yin Yoga verbindt op een natuurlijke manier lichaam, hart en ziel.

Van jongs af aan zijn bewustzijn en expressie met mij verweven. Schrijven, zingen, bewegen, spreken en de stilte.
Ik studeerde af als dramatherapeut en verdiepte me daarna in voetreflexelogie, De Vijfde tarot, Chakrahealing, Meridianenleer en YinYoga. Bijna 20 jaar werk ik als coach, trainer en docent.

YinYoga kwam 6 jaar geleden als een groot geschenk op mijn weg.  Ik had me niks mooiers kunnen wensen dan de zachtheid, het doorvoelen en niets moeten. Mijn lessen zijn dan ook gericht op zachtheid. Doorvoelen en vooral; niks moeten. Je eigen lichaamsbewustzijn vergroten. Voelen waar je grenzen liggen en waar je er mogelijk door overtuigingen aan voorbij gaat.
Ik gebruik vaak mijn stem met klanken voor een diepere ontspanning. Luchtig en verbonden met al dat is, kenmerkt mijn manier van lesgeven.

Naast de YinYoga lessen bij de Verbindende Factor heb ik mijn eigen praktijk Leven vanuit de Bron.

 

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
19:00 tot 20:15

Docent

Péronne Ewijk
Telefoon:
0618115202
E-mail:
pcmewijk@gmail.com
Site:
www.levenvanuitdebron.nl

Overige informatie

Data:
wekelijks
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
water en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.