AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Yes, ik heb een oordeel!

26 april - 13:30 tot 17:00

Mag jij oordelen van jezelf of veroordeel je dat (onbewust)? Als je vindt dat je niet mag oordelen kun je het jezelf behoorlijk lastig maken. En heel eerlijk… je doet het toch! Dus laten we er maar eens goed naar kijken.

Wat vertellen al die gedachten en verhalen over jou? Wat vind jij belangrijk? Door ruimte te maken voor wat er bij jou leeft kom je weer in verbinding met jezelf.

Tijdens deze workshop maak je kennis met deze verbindende manier van communiceren. Ontdek wat er achter jouw oordelen zit en hoe je in verbinding blijft met jezelf. Ervaring met geweldloze communicatie is niet nodig.

——————————————————————

Ieder conflict is op te lossen als mensen echt naar elkaar kunnen luisteren.

Echt luisteren klinkt heel eenvoudig, en dat is het niet. Gewoonweg omdat we het niet hebben geleerd. We stappen vaak in een van de 10 valkuilen, je herkent de voorbeelden vast wel: (ongevraagd) advies geven, meepraten, of vertellen dat we zelf iets nog ergers hebben meegemaakt.

Het goede nieuws? Je kunt deze verbindende manier van communiceren leren. Het is een kwestie van oefenen en je steeds bewuster worden van hoe het anders kan. Ik garandeer je dat je niet anders meer wil, als je het eenmaal hebt geprobeerd. Het geeft zoveel helderheid!

Laten we samen oefenen, ontdekken hoe we echt kunnen verbinden. In gesprekken met je partner, familie, vrienden, collega’s of je buren, of als er stiltes vallen of deuren dichtgaan. Ook als je bij jezelf wil onderzoeken waarom iets je zo dwars zit.

Bij dat onderzoek begeleid ik jou of jullie graag. Misschien kun je conflicten of misverstanden zien als een signaal. Een seintje dat jullie elkaar uit het oog zijn verloren, dat er aandacht nodig is voor wat er speelt.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
13:30 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Docent

Rebekka Kuijten
Telefoon
06 29 391 361
E-mail
rebekka@totemkracht.nl
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
55,-
Aantal deelnemers:
10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, water