Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Workshop Zelfonderzoek

12 februari - 19:30 tot 22:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 26 februari 2019 at 7:30pm

One event on 26 maart 2019 at 7:30pm

In 3 avonden, maak je kennis met zelfonderzoek. Je ervaart wat het doet om aanwezig te zijn bij jouw gevoelde ervaring en die van iemand anders. Je leert zelfonderzoek te doen en te begeleiden.

Zelfonderzoek is een methode waarbij je leert onderzoek te doen naar en bewust aanwezig te zijn bij je eigen gevoelde ervaring. De gevoelde ervaring is iets dat je voelt in je lijf en dat gaat over iets in je leven.

Je voelt het in je lijf maar het is niet ván je lijf. Bijvoorbeeld ‘ik voel een brok in mijn keel’. Er zit daar geen brok, toch voel je het in je keel. Dat gevoel gaat ergens over. Je ziet bijvoorbeeld ergens tegen op, of het komt omdat je moet huilen en dat niet wilt of kunt. Het is heel persoonlijk. Het gaat over iets in jóuw leven.

Je onderzoekt en benoemt stapsgewijs de thema’s of gevoelens die zich aandienen. Het bewust ervaren van, en aanwezig blijven bij elk gevoel dat zich aandient, kan inzicht en bevrijding teweeg brengen.

De begeleider stelt vragen en begeleidt je om alsmaar dieper te leren voelen in je lichaam. Uiteindelijk merk je dat er, wat en hoe diep je ook voelt, altijd een punt komt waar een bodem blijkt te zijn. Daar waar je vrij en echt bent.

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
19:30 tot 22:30

Docent

Manja Beerens
Telefoon:
06-50688742
E-mail:
praktijkmarea@gmail.com
Website:
www.mareamassage.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 165,-
Data:
12 febr, 26 febr en 26 maart
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.