Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Workshop XL Flow Yoga & Meditatie

Workshop XL Flow Yoga & Meditatie

17 augustus 2019 - 09:30 tot 11:30

Deze workshop of eigenlijk (XL) extra lange les Flow Yoga & Meditatie geef ik om samen wat langer in de flow te gaan en de stilte op te zoeken.
Vinyasa Flow en Dru yoga zijn voor mij in verbinding bij het geven van deze flow met de pranayama (levensenergie, adem), asana’s (klassieke yogahoudingen) en meditatie.

Yoga is voor mij in essentie: verbinding, energie en voor mij is het mogelijk dat door beweging synchroon aan ademhaling verstilling kan ontstaan.

De workshops kunnen een thema bevatten, bijvoorbeeld verbinding maken mét en openen van je hart of verbinding met jouw basis/bekken.

Benodigdheden
Materialen als yogamat, meditatiekussen, deken is aanwezig. Uiteraard mag je je eigen materiaal meenemen als je dit prettig vindt.

Gegevens

Datum:
17 augustus 2019
Tijd:
09:30 tot 11:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 22,50 per ochtend, 2x XL = €40,- en 3 x XL = € 60,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers