AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Workshop “Stemcreatie”

7 april 2018 - 10:30 tot 17:00

Je stem is een prachtig instrument om jezelf uit te drukken.
Het begint met luisteren naar jezelf en daar gehoor aan geven. Volmondig JA zeggen tegen al wat is. Door (intuïtief en improviserend) stem te geven aan wat NU in je leeft creëer je jouw eigen unieke lied.

Vanwege diverse redenen zijn we veelal geneigd om onze ware gevoelens in te slikken en ons te verschuilen achter een ‘het gaat prima’-masker. Ik nodig je deze dag uit om jezelf hoor- en zichtbaar te maken, precies zoals je bent en met alles wat er is. Hoe klink jij? Hoe klinkt jouw pure stem?

We gaan deze dag intuïtief en improviserend klinken en zingen zonder bestaande woorden te gebruiken. We werken met lichaamsgerichte oefeningen en we gaan ons hele lichaam als klankkast gebruiken. Je gaat ervaren hoe helend en bevrijdend het werken met je stem is en hoe het je helpt met je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je leert spelenderwijs steeds beter naar jezelf en je lichaam te luisteren, je ruimte in te nemen en interactie aan te gaan met anderen vanuit de verbinding met jezelf. Je wordt alerter, opener, expressiever, speelser en vrijer.

Zelf meenemen: makkelijk zittende kleding, sloffen, flesje water en eventueel een dekentje.

Gegevens

Datum:
7 april 2018
Tijd:
10:30 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
€ 75,- Bij aanmelding vóór 12 maart betaal je € 65,-