AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Workshop Stembevrijding

5 december 2021 - 10:00 tot 17:00

Wat biedt deze dag jou?

Tijdens deze dag kun jij ervaren hoe vrij het voelt om jouw waarheid zingend te uiten. Neem de kans om jezelf te laten horen en gehoord te worden. Om samen met en voor anderen te zingen. Je zult merken dat het je in verbinding brengt met jezelf en met anderen. Samen met mijn partner Jan, nodig ik je op speelse wijze uit om je te laten horen en zien zoals je ├ęcht bent. Een lichtvoetige en tegelijkertijd diepgaande dag om ruimte te maken voor jou en wat jij te uiten hebt. En als je het spannend vindt: kom dan vooral. Iedereen kan het.

Wat kun je verwachten?

We werken graag met wat zich in de deelnemers en de groep aandient. Je kunt verwachten dat we gaan zingen, mediteren en bewegen. Met de hele groep, in subgroepjes en individueel als zich dat aandient. Met onze stemmen en drums nemen Jan en ik je mee op een bevrijdend avontuur

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. We vragen je steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt. Daar bieden wij alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet. Geef je over aan je stem. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Aanmelden: https://www.jackypeeters.nl/activities/dagworkshop-stembevrijding-nuenen-5-december.

Gegevens

Datum:
5 december 2021
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
115,-
Aantal deelnemers:
10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers