Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Workshop orgonite maken

16 februari 2019 - 10:00 tot 12:30

Cursus orgonite maken

Kom jij tijdens deze workshop je eigen krachtpatsers maken, gevuld met zuivere levensenergie?
Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelstenen, die een krachtig helende en transformerende werking heeft voor je leefomgeving.
Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag door het gieten van een piramide van 5×5 cm en een ronde oplaadschijf van 9 cm doorsnede, die je kunt gebruiken om je edelstenen, fruit, groenten of water op te laden, en de energie in je woon/werk plek positief te transformeren. Tijdens deze workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook achtergrond informatie over de orgone energie, en het gehele creatieproces rondom deze bijzonder krachtige kunstwerken.
Tijdens het creatieproces ga je de piramide en de oplaad-schijf laag op laag opbouwen met hars, edelsteentjes, koper, metaal en kleurtjes. Je gaat je eigen koperen vortex vormen, en mag gaan voelen wat er in jouw orgonite wilt ontstaan. Na 1 dag uitharding mag je thuis de orgonite’s zelf geboren laten worden, door ze voorzichtig uit de mal te verlossen.

Als cadeautje krijg je van mij een “do-it-yourself” pakket, zodat je thuis met de mallen nog een setje orgonites kunt maken.

Gegevens

Datum:
16 februari 2019
Tijd:
10:00 tot 12:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
80,-
Data:
16 februari 2019
Aantal deelnemers:
6
Inclusief:
-Alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen en gebruik van gereedschap -Je mag de gebruikte mallen na afloop mee naar huis nemen zodat je thuis deze kunt hergebruiken -Orgonite DIY basis pakket voor thuis te gebruiken Koffie/thee/water en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.