Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Workshop Oceandrum maken – Ouder kind

28 december 2019 - 09:30 tot 16:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 26 april 2020 at 09:30

vera

Houd jij ook zo van de zee? Haar hoge golven of het zachte ruisen?
Vind je het leuk om te schilderen en een echt muziekinstrument te maken?

Een oceandrum is een platte schaal met daarin zaden/ kruiden. Door deze schaal te bewegen kan het geluid van de zee worden nagebootst, van zacht zeegeruis tot hoge golven.

‘s Ochtens ga je met zaden jouw zeegeluid creëren. Daarna gaan we met tackers, lijm en gesso aan de slag om van een schaal en doek een echte oceandrum te maken.
In de middag neem ik je mee in de wereld van schilderen, de zee, en al haar bewoners en wordt jouw oceandrum een echt kunstwerk.

Deze dag is voor speciaal voor ouder en kind (of verzorger en kind, opa/oma en kleinkind, oom/tante en kind, oppas en kind etc). Een gezellige kunstzinnige dag met tijd voor elkaar.

Leeftijd; ongeveer vanaf 8 jaar. De workshop is het meest geschikt voor kinderen tussen groep 5 en klas 3 middelbare. Maar je kent zelf het kind het beste en weet of dit passend is.
Als je twijfelt, hij/zij wat ouder of jonger is, neem gerust contact op.

Gegevens

Datum:
28 december 2019
Tijd:
09:30 tot 16:00

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
www.atelierveer.nl

Overige informatie

Kosten:
Volwassene en kind samen 1 grote oceandrum (60cm) = 99 euro, Volwassene en kind beide een eigen oceandrum (40cm) = 119 euro, Volwassene en 2 kinderen, waarbij de kinderen een oceandrum maken en de volwassene helpt. (40cm) = 135 euro
Inclusief:
De prijs is inclusief alle materialen, koffie, thee, ranja wat lekkers en een lunch van soep en broodjes

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.