AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Dagworkshop Innerlijk Kind heling

7 december 2022 - 09:30 tot 17:30

Energetisch helend Innerlijk Kind-werk

Deze transformatie workshop is een inspiratie dag helemaal voor jou! In verbinding met jouw verloren innerlijke kindsdelen. Ik nodig jou uit om het innerlijk kind in jou welkom te heten. Er contact mee te maken, het mee te nemen naar de mooiste en meest veilige plek binnenin jou en het vervolgens met alle liefde die je in je hebt, te redden en te helen. Om hem of haar vervolgens te laten opgroeien aan jouw hand naar het volwassen bewustzijn in jouw leven van nu.

Groeiend bewustzijn en het steeds feller schijnen van ons licht, geeft in de ruimte openingen voor het innerlijk kind in ons. In essentie in blijheid en speelsheid, magie en onbevangenheid, heeft zich ook gekneusd, beschadigd, gebroken en verloren gevoeld. In het kindsbewustzijn in verbinding met het grote geheel, heeft het zich aangepast, klein gemaakt, niet gehoord en gezien gevoeld en begreep het niets van al het voelbare waar vervolgens niet over werd gesproken. Ervaar de kracht van een groep, in veiligheid en geborgenheid en een bedding van vertrouwen op weg naar het erkennen en liefhebben van deze kindsdelen in jou.

Wat deze dag uniek maakt is de kracht van energetische heling van ongeziene, onverwerkte en ontkende kindsdelen die liefdevolle aandacht mogen ontvangen. Jouw bestaansrecht krijgt nieuw licht en bewustzijn met de kracht van alle voorouders achter jou.

Er ontstaat compleetheid en heelheid, in visualisatie, geleide meditatie, creatie kracht in een opstelling en het transformeren van de energie van lage trilling naar hoge trilling door het krachtig hardop uitspreken van woorden van helende kracht in een clearing.

 

Gegevens

Datum:
7 december 2022
Tijd:
09:30 tot 17:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Esther van der Linde
Telefoon
06-44648054
E-mail
esther@starfulness.nl
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
133,-
Aantal deelnemers:
12 deelnemers
Inclusief:
Gebruik matjes, kussens, dekens etc Koffie thee en lekkers, incl lunch