Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Workshop Heel, vertrouwen in je Zijn

26 november 2021 - 19:30 tot 21:45

Hmm, er staat workshop, maar de uitnodiging deze avond is juist je werken (even) te laten. We doen zo ons best, zowel in het leven van alledag als op ons spirituele pad. In het rennen naar, missen we dat we alles al zijn.

Joris volgt de energie die er op dat moment is, waardoor elke bijeenkomst uniek is. Als ingrediënten gebruikt hij rituelen, stilte en woorden, aangevuld met intuïtief piano spel. Samen met de vragen die jij meeneemt ontstaat het ‘programma’.

Doel is steeds het laten van je doelen, te durven vertrouwen op je Zijn, weer echt kennismaken met Jezelf, vanuit de Yin energie van overgave. Ons ego, ons willen, wil nieuw, leren, groeien. Het kost lef om te blijven bij dat wat is, onze werkelijke kracht te ontdekken.

Misschien vind je jezelf te saai, voelt het juist spannend om echt bij jezelf te zijn of heb je het gevoel er niet helemaal te mogen zijn. Geef Jezelf het cadeau om door deze illusie te prikken. Wat je bent is adembenemend!

Aanmelden bij Joris: joris@jorisvincken.com

 

 

 

Gegevens

Datum:
26 november 2021
Tijd:
19:30 tot 21:45

Docent

Joris Vincken
Telefoon:
06 24 567 386
E-mail:
joris@jorisvincken.com
Site:
www.jorisvincken.nl

Overige informatie

Kosten:
25,-
Inclusief:
Incl. koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.