Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Workshop Hartekracht

29 november 2018 - 19:30 tot 22:00

We staan aan de vooravond van de decemberperiode. Juist nu is stilstaan, een moment van rust, inkeer en stroming ervaren vanuit je Hart dan ook een prachtig thema. De basis van deze workshop is een diepgaande bewegingsmeditatie, voorgekomen uit de eeuwenoude Soefitraditie. Het voert ons telkens terug naar het midden. Deze meditatie brengt een pulserend evenwicht tussen rust en beweging in ons Hartcentrum.
Er ontstaat een diep bewustzijn, evenwicht en heling. Je voelt de enorme potentie aan energie van het Hart(chakra). Het Hart(chakra) wordt gevoed en stroming wordt op gang gebracht.

Ook ervaar je op een diep niveau hoe dankbaarheid je kan helpen meer rust te vinden en zelfs gelukkiger te zijn.

Hartekracht nodigt naast de inkeer, je ook uit om te ervaren hoe jij energetisch in verbinding staat tot de ander. Waar beweegt zich de energie van jou naar de ander en weer terug? Het observeren van verschillende ‘lagen’ brengt begrip in je eigen houding.

De workshop bestaat uit krachtig energie- en ademwerk, diverse werkvormen van meditatie en de klank van mantra’s.

Stel je open en maak je op voor een bijzondere ervaring!

Gegevens

Datum:
29 november 2018
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 39,-
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
De avond is inclusief koffie, thee en lekkers. Trek gemakkelijke, loszittende kleding aan en neem dikke sokken of sloffen mee.

Reacties zijn gesloten.