AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Workshop Flow Yoga & Meditatie

Workshop Flow Yoga & Meditatie

22 mei 2017 - 19:15 tot 21:45

Welkom bij Flow Yoga & Meditatie in De Verbindende Factor tijdens deze workshop(-s).

Yoga is voor mij in essentie: verbinding, door verstilling en beweging synchroon aan ademhaling. Verbinding met mijn hele ZIJN, op alle lagen in het NU.
De stilte stelt mij in staat om afstand te nemen van hetgeen om mij heen gebeurt en verschaft mij het inzicht om te handelen vanuit helderheid en innerlijke rust.

De opleiding tot Vinyasa yogadocente heb ik afgerond. Hierin geef ik wekelijks les. Daarnaast volg ik nog de opleiding tot Dru yogadocente. Dit is ‘de yoga van het hart’. Door middel van rustige, zachte bewegingen komt energie in het lichaam vrij en kan deze energie vrijelijk stromen.

Tijdens de Flow Yoga & Meditatie besteed ik onder andere aandacht aan (bijvoorbeeld een visueel geleide) meditatie, de pranayama (levensenergie) door middel van dynamische ademhalingsoefeningen. Daarnaast de asana’s (klassieke yogahoudingen) in een ‘voor ieder toegankelijke’ flow.

De workshops kunnen een thema bevatten, bijvoorbeeld verbinding maken met en openen van het hart. Deze drie workshops worden aangeboden ter kennismaking voor de Flow Yoga & Meditatie lessen die vanaf 4 september 2017 gaan plaatsvinden. Voor meer informatie mag je mailen naar: info@lecorpsvital.nl.

Kijk ernaar uit jou te mogen ontmoeten bij een van de workshops en wie weet vanaf 4 september bij de Flow Yoga & Meditatie les op de maandagavond in De Verbindende Factor!

Namasté

Gegevens

Datum:
22 mei 2017
Tijd:
19:15 tot 21:45
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 22,50, Schrijf je je in voor 2 workshops: € 40,-, Schrijf je je in voor 3 workshops: € 60,-
Data:
22 mei, 19 jun, 17 jul
Aantal deelnemers:
Max. 15 deelnemers
Inclusief:
Meditatiekussen, yogamat en dekens zijn aanwezig. Eigen materiaal mag uiteraard ook gebruikt worden. Na afloop staat de thee klaar.