Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Women’s Soul Circle

1 oktober 2020 - 19:30 tot 22:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 8 oktober 2020 at 19:30

One event on 15 oktober 2020 at 19:30

Mooie vrouw, deze drie avonden zijn er voor jou! Als jij je vanuit jouw hart wil verbinden en jij het jezelf én anderen gunt om te stralen; je bent ontzettend welkom!

Want wanneer vrouwen samen komen in een cirkel, elkaar écht te zien, de verbinding aangaan en elkaar steunen als gelijken, maakt dat ons enorm krachtig. Niet voor niets was dit voor onze voor-moeders een way of life. Wij geloven dat nu de tijd is om hiernaar terug te keren.

Door middel van de drie thema’s Verbinden, Helen en Creëren nemen Floor en Linda je in drie opeenvolgende dinsdagavonden mee in een reis, op weg naar jouw mooiste zelf. We gaan luisteren, delen, mediteren, we komen letterlijk in beweging en duiken met elkaar in een aantal oefeningen. Natuurlijk allemaal in een veilige en comfortabele ruimte. En dan soms even lekker buiten je comfortzone.

Wil jij ruimte maken voor jezelf en voel jij de roep om connectie te ervaren met andere vrouwen?

Come and meet your tribe.

Aanmelden of meer info? Stuur een mailtje naar Floor via: info@inner-skye.nl

Gegevens

Datum:
1 oktober 2020
Tijd:
19:30 tot 22:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 77,-
Data:
1, 8 en 15 oktober 2020
Aantal deelnemers:
max. 9 deelneemsters
Inclusief:
thee en wat lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.