Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Wisdom of the body

28 april 2018 - 10:00 tot 17:00

Dit is een dag voor mensen die met mensen werken, denk aan coaches, therapeuten, opstellers. Ook in het werk met anderen is het van groot belang dat je leert luisteren en kijken naar lichaamstaal en daar in het moment ook mee kunt werken.
Hoe kun je open, mild en zonder oordeel naar de ander kijken en luisteren? Hoe herken je je eigen (lichaams) signalen als het werken met anderen spannend wordt? Hoe kun je van onbalans naar balans? De adem en het lichaam zijn daarin centrale ankerpunten.
We werken met voorbeelden en vragen uit je eigen praktijk. bv wat als iemand in weerstand komt, gaat afreageren op jou, weg loopt uit de ruimte, oog contact vermijd enz enz

Deze dag nemen wij je mee. De adem en het lichaam als routekaart. Om zelf te ervaren hoe je dichter bij je eigen lichaamsbewustzijn en eventuele blokkades komt. Maar ook hoe je anderen daarin kunt helpen.

Wie zijn wij?
Lily en Diana (h)erkennen elkaar in de manier waarop ze hun eigen levenservaring hebben geïntegreerd in hun manier van werken. Allebei zijn ze zeer gepassioneerd in het werken met mensen op diep essentie niveau en dan met name het werken met de eigen-wijsheid van het lichaam.
Het lichaam is de plek waar (traumatische) ervaringen worden opgeslagen. Via gerichte technieken én een veilige bedding kunnen deze ervaringen weer vrijgegeven worden. Waarmee oorspronkelijke, liefdevolle en creatieve levensenergie weer kan gaan stromen.
Hun samenwerking is daarmee ook een co- creatie van doorleefde levenservaring, plezier en een gezamenlijke passie voor diep transformatief werk met mensen.

Gegevens

Datum:
28 april 2018
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docenten

 
Lily Schuimer
Telefoon:
06-11535167
E-mail:
mail@lilyschuimer.nl
Site:
www.wittemaan.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 95,-
Aantal deelnemers:
max. 16 deelnemers
Inclusief:
Inclusief materiaal, koffie, thee, soep bij de lunch. Exclusief lunch (pot luck)

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.