Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Winterse schilderdag – Season of the Witch

1 december - 10:00 tot 16:30

Op deze vrijdag voor de eerste advent 😊 ‘het komen’) zal ik jullie wederom meenemen in het schilderen vanuit het donker.
In oude tradities wordt er – in deze donkerste dagen – gevierd dat tijdens de winterzonnewende het licht weer terug zal komen.
‘December is a holy month. Maybe it is the dark, silky silence that descends so early that speaks to me of reverence. Maybe it is the promise that December holds — that no matter how dark, how cold, how empty it can get, the light is coming back. Something always shifts in me when December arrives — I embrace the darkness, and am eager for the coming solstice when the whole world is still and holds its breath, waiting to be reborn again.’
De stilte van deze maand, waarin de natuur wacht om herboren te worden en weer te gaan groeien, is een prachtig beginpunt om vanuit de donkerte te creëren.
Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@pleunmoons.com
Praktische info:
start: 10.00 (inloop vanaf 9.45)
eind: 16.30
kosten: €125 excl. eventueel doek/linnen
Het materiaal (olieverf, acrylverf, krijt, inkt, etc.) voor deze dag is inbegrepen, met uitzondering van eventueel linnen of doek.
Voor de lunch maak ik een lekkere soep, verder neem je je eigen spullen mee.

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
10:00 tot 16:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Pleun Moons
Telefoon:
0624749733
E-mail:
info@pleunmoons.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 125,- (excl. doek/linnen)
Aantal deelnemers:
8
Inclusief:
Het materiaal (olieverf, acrylverf, krijt, inkt, etc.) voor deze dag is inbegrepen, met uitzondering van eventueel linnen of doek. Voor de lunch maak ik een lekkere soep, verder neem je je eigen spullen mee.