Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Wild Wijs Wonder – de Overgang en jouw seksualiteit

15 december 2022 - 10:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 12 mei 2023 at 10:00

Een dag over de Overgang en jouw vrouwelijke seksualiteit. Wat kan er veranderen tijdens de Overgang? Welke effecten heeft dit op jouw seksualiteit? Hoe laat je jouw seksuele energie stromen door de Overgang heen? Hoe vind je jezelf en elkaar terug op diepere lagen van intimiteit? Welke lessen leert jouw innerlijke wilde wijze vrouw jou over het wonder van jouw seksualiteit?

Ga je mee op reis om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Een dag in een cirkel van vrouwen om te onderzoeken wat de Overgang brengt aan schatten voor een bewuste, helende beleving van jouw seksualiteit. Om te leren hoe je jouw levendigheid kunt aanwakkeren en meer zin en plezier kunt ervaren terwijl je jouw authentieke seksualiteit omarmt.

We werken met inquiry, lichaamswerk en meditatie. Er wordt tijdens deze dag aangeraakt, maar alleen als het voor jou goed voelt. We werken met kleding aan. Je bent ook van harte welkom als je nog niet in de Overgang bent, maar je goed wilt voorbereiden, of als je al door de Overgang heen bent en toch je wilt openstellen voor meer zin, genieten en plezier.

Deelname: 130,- euro, incl koffie/thee en lekkers erbij

Je neemt je eigen lunch mee

Meer info/aanmelden: mirjamdiane@gmail.com

www.mirjamdiane.com

Gegevens

Datum:
15 december 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Mirjam Diane
Telefoon:
06-40677467
E-mail:
mirjamdiane@gmail.com
Site:
https://www.mirjamdiane.com

Overige informatie

Kosten:
130,-
Data:
15 december 2022 en 12 mei 2023
Aantal deelnemers:
Minimaal 5
Inclusief:
Koffie , thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.