AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Wie Zijn We Achter De Maskers

18 oktober 2020 - 11:00 tot 17:00

WIE ZIJN WE ACHTER DE MASKERS

Veel mensen denken bij maskers aan carnaval, Venetië, aan het verbergen van jezelf en aan het jezelf laten zien zoals je zou willen zijn of een heel andere kant van jezelf ervaren. We dragen iedere dag een masker, het een meer aanwezig dan het andere. En achter veel maskers gaan kwaliteiten schuil, dingen die je graag doet, waar je blij van wordt. Die door een masker van ‘alles is okay’, ‘ik kan het zelf wel’, ‘ik heb niemand nodig’, ‘ik heb alles onder controle’ worden verstopt. Meestal onbewust, soms bewust, maar niet wetend hoe het anders te doen. Ben je nieuwsgierig welke kwaliteiten jij verstopt? Kom dan 20 september naar Wie Zijn We Achter de Maskers. Niet omdat je niet goed genoeg bent zoals je nu bent, niet mooi genoeg, of iets anders niet. Maar juist omdat we prachtige kwaliteiten hebben die nog meer mogen shinen, omdat we (nog) mooier zijn dan we denken, omdat we (nog) leuker zijn dan we vermoeden, omdat, omdat. Nou ja, zo dus.

 

 

 

ONDERDELEN VAN DE DAG:

  • mijn en jou verhalen, verteld met sprookjesachtige elementen
  • je eigen verhaal en onderzoek met speelse oefeningen
  • deelronde en integratie
  • lichtvoetigheid en humor
  • wie mij kent weet dat dans en muziek een belangrijk onderdeel in mijn leven zijn, die in elke workshop een rol krijgen. Dus ook vandaag. Je eigen dans, zonder prestatie, zonder dat het iets hoeft te zijn. Heerlijk spelend en verbindend.
  • tijdens de dag houd ik ruimte voor improvisatie in het programma, zodat we het meeste uit de dag halen om het goud in jezelf vinden

Ik hoop je 20 september te zien en als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Warme groet van Rijke

Gegevens

Datum:
18 oktober 2020
Tijd:
11:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
85,-
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
Thee en koffie – lunch is potluck