Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Werken met jouw blauwdruk

23 juni - 10:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 23 juni 2022 at 10:00

Daar ben je dan, pasgeborene, precies op het juiste moment waarop de planeetconstellaties  een perfecte afspiegeling zijn van de blauwdruk die jouw Ziel koos. Zij heeft namelijk, al vele levens, een missie op Aarde.

 

Door het verbinden van informatie, gebaseerd op evolutionaire astrologie en creativiteit, gaan we twee dagen op weg om die missie te verkennen.

 

Hoe inspirerend is het, om te ontdekken hoe pluto je diepste zielsverlangen laat zien, hoe de maansknopen tonen hoe je hiermee bent omgegaan in dit en vorige levens. En welke rol de maan, als symbool voor je persoonlijkheid, hierin speelt.

We beginnen echter met het onderzoeken van de elementen (aarde, water, vuur en lucht) in jezelf,  omdat deze energieën de basis vormen voor het begrip van de tekens van de dierenriem.

Je hart en handen zijn de wonderlijke spiegel van de informatie en vooral de overtuigingen die je horoscoop laat zien. Daarom is aan ieder onderdeel een creatieve opdracht verbonden. Het uitgangspunt is: jij bent de levende ervaring, de kenner van dit alles.

Wees welkom met je nieuwsgierigheid.

En nee, je hebt geen tekenvaardigheden nodig.

Bij aanmelding: je geboortedatum/plaats/tijd noteren.

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Martine Vonk
Telefoon:
06-81425473
E-mail:
martinevonk8@gmail.com
Site:
www.martine-vonk.nl

Overige informatie

Kosten:
250,- voor 2 dagen (inclusief een horoscoop)
Data:
9 en 23 juni
Aantal deelnemers:
max. 6 deelnemers
Inclusief:
Horoscoop tekenmateriaal, koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.