AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijdag Salon met Vera

Wabi Sabi – Vrijdag Salon met Vera

15 november - 10:00 tot 16:00

De kunst van Imperfectie!

Deze Japanse filosofie richt op het vinden van schoonheid in imperfectie, vergankelijkheid en de natuurlijke cyclus van groei en verval. Het omarmt eenvoud, bescheidenheid en een waardering voor het onvolmaakte en onvolledige.

We gaan deze dag aan de slag met was en pigmenten, en gaan vooral op zoek naar de schoonheid van daar waar het schuurt, het spanningsveld tussen onvolmaakt en schoonheid.
Het vraagt om uit je comfortzone te gaan, om vrij te spelen. Om dat te doen wat niet logisch voelt. Om de imperfectie in jezelf de vrije hand te geven. En van daaruit weer terug te gaan naar de eenvoud. Loslaten, het verval toelaten. En de schoonheid in ieder moment te omarmen.

Deze workshop maakt deel uit van de Vrijdag Salon met Vera en is zowel los als in combinatie met andere Vrijdag Salon workshops te volgen.
De financiële bijdrage per dag is 99 euro. Geef je je op voor vier of meer dagen in seizoen 2024-2025 (sep t/m jun) dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

20 sept Spiegelen, 18 okt Touch drawing, 15 nov Wabi Sabi, 13 dec de Keizerskroon, 10 jan de Keizerinnenkroon, 21 feb Touch drawing en het innerlijk portret, 28 mrt (nog niet bekend),  18 apr Oneindig reiken, 23 mei Ontknopen, 20 juni Maskers

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
99,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie thee, lekkers en soep tijdens de lunch