Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Basiscursus Vrouwelijke Seksualiteit

Basiscursus Vrouwelijke Seksualiteit

18 mei 2017 - 19:30 tot 22:30

Op en top vrouw zijn. Zacht, open en ontvankelijk. Jezelf en je lichaam accepteren. Niet alleen met je hoofd en je hart, nog dieper van binnen. Ten volle. Thuiskomen bij jezelf, steeds dieper in je lichaam mogen zakken. In vol vertrouwen. Verbonden met de onmetelijke krachtbron van je vrouwelijke seksualiteit. Geaard, krachtig, in verbinding en vrij.

Ik stond altijd mijn mannetje wel. Ogenschijnlijk dan… want stiekem voelde ik me vaak zo onzeker. En ik was niet de enige. Ik kom zoveel vrouwen tegen die met hun hoofd weten wat ze waard zijn, maar diep van binnen onzeker zijn en bang door de mand te vallen. Dat mannetje staan… dat klopte niet.

Wat een bevrijding toen ik leerde – en vooral ging ervaren – wat verbinding met mijn vrouwelijke stroom doet… In deze cursus nodig ik jou ook uit om deze krachtige bron van levenskracht en sensualiteit te gaan ervaren. Wees welkom mooie vrouw.

Gegevens

Datum:
18 mei 2017
Tijd:
19:30 tot 22:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
€ 245,- incl. btw
Data:
18 mei, 1, 15, 29 jun, 6 jul
Aantal deelnemers:
6 tot 10 deelnemers

Reacties zijn gesloten.