Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijplaats voor creatie – Atelierdag

Vrijplaats voor creatie – Atelierdag

28 april - 10:00 tot 16:00

Kom je mee creëren? Ontdekken, spelen, je laten raken en verwonderen?
Een dag jezelf voeden in een groot atelier met veel kunstzinnige materialen.

Een hele dag om je uit te leven, experimenteren, spelen, jezelf uitdagen.
Met verf, krijt, ecoline, met je handen, een kwast een stokje…. name it! Alles kan en mag. Je mag ook heel dicht bij jezelf blijven en het klein houden. Daar waar je behoefte ligt…

In de ochtend starten we gezamenlijk op met even landen, een kaart trekken en een korte sharing. Vervolgens ga je je eigen kunstzinnige weg. Je kiest je eigen materiaal. Je eigen grootte waarop je wilt werken. Of mogelijk heb je nog werk thuis liggen wat vraagt om op verder te werken.
Ik ben aanwezig om met je mee te kijken, net dat steuntje voor een volgende stap, of juist als stille getuige in wat wil ontstaan.

De dag kent niet een vooraf opgesteld plan of idee. Vanuit niet weten is er de ruimte om te laten ontstaan. Mogelijk komt het tot een waar kunstwerk, en misschien is het juist alleen een dag van spelen, ontdekken en jezelf vrijmaken van alle kritische stemmetjes en oordelen die voorbijkomen. Het is helemaal vrij en aan jou, jij volgt jouw kunstzinnige impulsen en verlangens.
Het samen in een atelier bezig zijn, is enorm inspirerend.

Praktisch:
Bijdrage: 70 euro, excl materiaal
Je kunt je eigen materiaal meenemen, of het materiaal wat in het atelier aanwezig is gebruiken, dit wordt dan aan het eind van de dag afgerekend adhv wat en hoeveel je gebruikt hebt.

Tijdens de lunch wordt voor een pan soep gezorgd, verder neem je je eigen lunch mee

Gegevens

Datum:
28 april
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 70,- (excl. materiaal)
Inclusief:
koffie thee, lekkers en soep tijdens de lunch