Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Vliegen & Opstaan

15 mei - 10:00 tot 17:00

Belichaamd je vleugels uitslaan in contact met je psoas, de spier van je ziel.

 

Een bezielde vreugdevolle co-creatie van ontspannen gaan staan in je psoas en creatief jouw vleugels in beeld brengen.

Miriam Zwaga en Kim van Rens bundelen hun krachten en geven bedding aan de flow om jezelf stevig neer te zetten, je ziel te belichamen om vervolgens jezelf mee te nemen in een nóg ruimer en grootser vliegen.

Toen Kim haar vleugelreis maakte ervaarde ze intens hoe belangrijk een belichaamd en krachtig afzetmoment is om wijds en hoog te kunnen vliegen. De veerkracht voelen van je benen, psoas, adem en hart helpt je om jezelf te kunnen overstijgen. Deze zachte kracht en vrijheid willen we jullie ook laten ervaren. Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen.

We beginnen de dag met zacht aardend lichaamswerk waarin je je ziel uitnodigt in je psoas,veilig land in je lijf en je je vleugels ontvouwt en losmaakt alvorens op te stijgen. Vervolgens breng je beneden in het atelier je vleugels levensgroot in beeld. Je gaat al bewegens met verf in contact met de energie van je vleugels en je gaat ze zichtbaar, tastbaar en voelbaar maken wat ze mogen gezien worden in hun volheid van jóuw kleur en belichaamde beweging.

Met de kracht van het creatieve en helende veld ondersteunen Miriam en Kim je met al hun wijsheid in jouw hemelse reis.

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
210,- voor deze co-creatie met twee ervaren trainers
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.