Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Vision Quest informatie avond: Women into the Wild

3 februari 2022 - 20:00 tot 22:00

Vrouwen! ….(en partners)
Resoneert de Vision Quest al een tijd door je heen, ben je nieuwsgierig, voel je een JA of twijfel je?
In deze bijeenkomst verbinden we ons met het energie veld van de Vision Quest. Je krijg informatie en er is ruimte voor vragen die je nodig hebt om te kunnen voelen of jij volgende zomer mee wil op deze Vision Quest in Lapland.
De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Daar waar de stilte intens is en waar we helemaal terug gaan naar onze basis, naar wie jij ten diepste bent. Daar waar jij 4 dagen en 4 nachten in afzondering, vastend met een tarp ter beschutting, jouw reis met jezelf maakt met de natuur als gids. Jouw offer in dienstbaarheid aan jouw ziel.
De Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.
Je bent welkom!!

Gegevens

Datum:
3 februari 2022
Tijd:
20:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Aniet Langeveld
Telefoon:
06-13494947
E-mail:
aniet@amauset.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
Bijdrage: een donatie vinden we fijn
Aantal deelnemers:
in overleg
Inclusief:
Koffie , thee en lekkers