AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

‘De 7 stappen naar geluk’ met Kundalini Yoga en Mantra zingen

3 april 2022 - 09:00 tot 16:00

‘Verbind je met je ziel en volg je hart met de 7 stappen naar geluk’

 

Marcus: Zingen geeft me een gelukkig gevoel. Het chanten van mantra’s is voor mij heel bevrijdend; ik voel mijn keel ontspannen en voel een verbinding met mijn hart. Ik ervaar hoe helend het is om je stem te laten klinken. Het is voor mij een hele makkelijke manier om mijn gedachten tot rust te brengen, te mediteren en tot mezelf te komen. Dit wordt nog eens versterkt als je samen zingt. Wil je dit ook ervaren? Lees dan verder!

Geluk is niet iets wat je kan vinden buiten jezelf, is niet iets wat je kan bereiken door een doel te stellen in de toekomst. Als het ene doel bereikt is heeft de mind alweer 20 andere plannetjes die nodig zouden zijn om gelukkig te zijn. ‘Als dit of dat maar zo was …. dan zou ik gelukkig zijn.’

Het is een keuze om gelukkig te zijn en die keuze kun je in ieder moment maken!!

In de Kundalini Yoga worden 7 stappen onderscheiden die je doorloopt wanneer je leeft vanuit wie je werkelijk bent. Deze 7 stappen helpen je inzicht te geven hoe je geluk kan ervaren.

Tijdens de workshop werken we aan deze 7 principes in onszelf. Dat doen we door kundalini yoga te doen zodat je het makkelijker kan opnemen, door de stappen te bespreken en door krachtige yoga oefeningen te doen zodat je het kan ervaren.

Door daarbij veel mantra’s te zingen verandert onze mentale staat. Een mantra heeft een bepaalde vibratie, onze geest en lichaam reageert op deze vibratie waardoor er een verandering plaats vindt. Mantra zingen is heel erg ontspannend, en helpt je om te verbinden met je emoties waardoor je oude energie kan loslaten en de energie beter kan doorstromen in je lichaam.

 

 

Gegevens

Datum:
3 april 2022
Tijd:
09:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
75,-
Aantal deelnemers:
10-14
Inclusief:
Inclusief thee/koffie/koekjes en soep/brood en smeerseltjes.