Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Verdiepingsdag kundalini yoga: Yoga alignment en ademhaling

3 juli 2022 - 08:00 tot 17:00

Tijdens deze kundalini yoga verdiepingsdag duiken we diep in de volgende onderwerpen: Kundalini yoga alignment en de ademhaling.

’s Morgens verdiepen we ons in alignment; Dit brengt je lichaam in harmonie; je spieren en gewrichten werken goed samen en kunnen spannen en ontspannen waar nodig. Je lichaam ondersteunt je, en laat je energie vrij doorstromen. Hiervoor moeten we leren ons lichaamsbewustzijn te versterken en je lichaam voor je te laten werken, in plaats van tegen je.

In de middag verdiepen we ons in het ademhalingssysteem en pranayama. We leren de anatomie en biomechanica van de ademhaling, doen oefeningen om onze ademhaling te optimaliseren, leren pranayama’s die invloed hebben op ons energetisch systeem en bewustzijn.

Deze dag geeft je een diep gevoel van verbinding met je lichaam, en leert je methodes om hier verder aan te werken om zo ons lichaam en onze geest meer in balans te brengen. Je kan zowel meedoen als beginner in de kundalini yoga en als gevorderde of yogaleraar.

Gegevens

Datum:
3 juli 2022
Tijd:
08:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Jasper Jansen
Telefoon:
0628761413
E-mail:
info.yogaelements@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
99 euro
Aantal deelnemers:
8-12 deelnemers
Inclusief:
Thee, koekjes, soep met broodjes als lunch

Reacties zijn gesloten.