Helaas heb ik met pijn in mijn hart besloten om alle groepsactiviteiten te stoppen tot 19 januari 2021. Laten we duimen dat het straks gewoon weer mag, want juist nu is het werk wat hier plaatsvindt zo ongelofelijk belangrijk.
Houd de nieuwsbrief en Facebook in de gaten voor weer ‘goed’ nieuws.

Ondanks alles wens ik iedereen ‘Lichte en Liefdevolle’ feestdagen toe.

Een lieve groet van Miriam

Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Verbonden Ademen & Vliegen

29 oktober - 10:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 29 oktober 2021 at 10:00

Een fantastische co-creatie van Diana Bierings en Miriam Zwaga. Na een intense gezamenlijke ervaring hebben we beiden kunnen voelen dat we door de verbonden ademhaling nog intenser onze vleugels konden uitslaan en weer een paar laagjes dieper in contact konden komen met onze vleugels. De wijsheid van ons lichaam ging spreken en in de overgave aan het proces werden patronen zichtbaar vielen inzichten binnen. Het was werkelijk ‘hemels’. En dit gunnen we iedereen.
We beginnen de dag met een adem ceremonie, waarna je beneden in het atelier je eigen vleugels levensgroot in beeld gaat brengen.
Je gaat al bewegend met verf in contact met de energie van je vleugels, je gaat ze zichtbaar maken, tastbaar en voelbaar want ze mogen gezien worden in hun volheid, kleur en beweging.
In de bewegingen die je maakt vanuit de verbinding met je lichaam, kunnen ook overtuigingen en patronen zich aandienen en zichtbaar worden. De wijsheid van je lichaam wortd zichtbaar in het beeld. De adem laat je meevoeren naar daar waar jij naar toe wordt gebracht.

Diana:
Voor diegene die de workshop ‘Je Vleugels Uitlaan’ al eens eerder gedaan heeft gevolgd, kan deze dag toch ook weer een enorme verdieping zijn. Ik (Diana) heb de workshop inmiddels 4 keer gedaan, met elke keer een ander proces, een andere laag in mezelf die aangeraakt en zichtbaar werd, een intense transformatie.

We werken deze dag op groot formaat (200×80) op grote panelen en op kwalitatief hoogwaardig aquarelpapier.

Gezien de maatregelen ben ik gestopt met de gebruikelijke Potluck lunch. Rian Hermes verzorgt de lunch met biologische/vegetarische rijk belegde broodjes en soep. Kosten (10 euro)voor de lunch worden apart berekend.

 

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docenten

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net
 
Diana Bierings
Telefoon:
06-13259114
E-mail:
info@gentlemiracles.nl
Site:
www.gentlemiracles.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 190,- en lunch 10,-
Data:
4 april en 29 oktober
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.