Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Verbonden Ademen & Vliegen

11 december - 10:00 tot 17:00

Een fantastische co-creatie van Manja Beerens en Miriam Zwaga.

Voordat je jouw vleugels zichtbaar gaat maken, ga je in de ochtend verbonden ademen. Verbonden ademen brengt je in contact met de wijsheid van je lichaam. Het vergroot uit wat er speelt in je leven. Ademen is leven. Ademen is voelen en zien op allerlei verschillende lagen: fysiek, emotioneel en spiritueel. Het kan je laten voelen en zien wat je weerhoudt om je vleugels echt uit te slaan. Wat je belemmert om jouw vleugels te omarmen of ze trots te laten zien. Of in het ademen (her)vindt je de bewondering voor de schoonheid, de authenticiteit en de kracht van jouw vleugels.
Met verbonden ademen verandert de diepte van het ontdekken van jouw vleugels.

Beneden in het Atelier kom je al bewegend met verf in contact met de energie van je vleugels. Je gaat ze zichtbaar maken, tastbaar en voelbaar want ze mogen gezien worden in hun volheid, kleur en beweging.
In de bewegingen die je maakt vanuit de verbinding met je lichaam, kunnen ook overtuigingen en patronen zich aandienen en zichtbaar worden. De wijsheid van je lichaam wordt zichtbaar in het beeld. De adem laat je meevoeren naar daar waar jij naar toe wordt gebracht.

We werken deze dag op groot formaat (200×80) op grote panelen en op kwalitatief hoogwaardig aquarelpapier.

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docenten

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net
 
Manja Beerens
Telefoon:
06-50688742
E-mail:
praktijkmarea@gmail.com
Site:
www.marearebelancing.nl

Overige informatie

Kosten:
210,- voor deze co-creatie met twee ervaren trainers
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
Al het materiaal en koffie , thee, lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.