AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Verbindende Massage-Dag

31 augustus 2019 - 10:00 tot 17:00

Welkom bij de Verbindende Massage-Dag!

Lijkt een massage je heerlijk? Ben je toe aan ontspanning? Even tijd voor je zelf? Maar heb je de stap nog niet durven zetten?

Kom naar deze laag-drempelige massage-dag, waar Steven de Brouwer en Frank Geers voor je klaar staan! Met hun vaardige handen laten ze je graag voelen, wat een massage met volle aandacht voor je kan doen.

In de mooie praktijkruimtes van De Verbindende Factor mag u genieten van een ontspanningsmassage van een uur. Voor en na de massages staat er een lekker kopje thee klaar, en in de lunch-pauze zijn er broodjes.

U kunt een massage boeken voor het kennismakingstarief van slechts €30,-. Er zijn 4 tijdsloten (10:00, 11:30, 14:00, 15:30) met daarbij de keuze voor uw masseur (Frank of Steven).

Over Frank:
Met nog niet veel vlieguren heeft Frank de kneepjes van het vak wel in zijn vingers. Hij wil heel graag mensen kennis laten maken met hoe fijn het is een massage volledig te kunnen ontvangen.

Over Steven, Intensie – ontspannings-massages:
In deze digitale tijd van chatten en facebook raakt men elkaar steeds minder aan, en krijgen we last van ‘aanrakingsarmoede’ of ‘huidhonger’. Een tekort aan aanraking leidt op den duur tot slechtere kwaliteit van leven. Het is Steven’s intentie, om te voorzien in deze basisbehoefte van de mens!
Zijn ontspannings-massages kunnen gecombineerd worden met energetisch werk.

Gegevens

Datum:
31 augustus 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
€30,-