Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Verbinden met een verzoek

23 november - 19:30 tot 22:00

Wat doe je als je weet waar jij behoefte aan hebt? De laatste stap in het model is het verzoek, dit kan een verzoek zijn aan jezelf of aan een ander. Een verzoek aan jezelf helpt je de verbinding met jezelf te herstellen.

Verbindende communicatie brengt zo ontzettend veel helderheid en ruimte.

Tijdens deze workshop maak je kennis met deze verbindende manier van communiceren. We oefenen met verzoeken en onderzoeken het verschil tussen verzoeken en eisen.

 

25 euro korting bij 3 workshops  (28 sept, 26 okt en 23 nov)

De drie workshops zijn apart te volgen. De onderwerpen vullen elkaar aan. Volg je drie workshops, dan betaal je 110 euro (in plaats van 135 euro).

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Rebekka Kuijten
Telefoon:
06 29 391 361
E-mail:
rebekka@totemkracht.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
45,- (25 euro korting bij 3 workshops De drie workshops zijn apart te volgen. De onderwerpen vullen elkaar aan. Volg je drie workshops, dan betaal je 110 euro (in plaats van 135 euro).
Aantal deelnemers:
10
Inclusief:
Koffie, thee en water

Reacties zijn gesloten.