Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

KERSTDINER Vegetarisch & Biologisch

26 december 2019 - 19:00 tot 22:00

Op Tweede Kerstdag organiseer ik een speciaal Kerstdiner! Voor een ieder die ook wel eens zou willen aanschuiven met Kerst in plaats van te hoeven koken & voor wie zich graag aansluit en niet alleen wilt zijn. Als je graag eens een vegetarisch en bewust kerstdiner zou willen uitproberen, dan is dit je kans.

Met z’n tweeën, als gezin, of gewoon alleen; iedereen is welkom en ik zorg voor de Kerstsfeer & een ware verrassing op tafel. Het Atelier van De Verbindende Factor wordt omgetoverd tot een heus restaurant met tafels voor ongeveer 6 personen. Kerst is namelijk meer dan alleen maar eten. Het gaat over samenzijn, verbinding, warmte en licht. En dat zou ik graag met jullie willen delen.

Het uitgebreide menu kost €35,- per persoon. Je krijgt bubbels bij binnenkomst, en drankjes (wijn, bier & sappen) tegen een schappelijke vergoeding van 2 euro per glas.

Tijden: 19.00 – 22.00u

Inloop vanaf:  18:00 uur

Aanmelden: pleun@cecinestpasunecuisine.com
Betaling: Je ontvangt van mij een factuur en je betaling bevestigt je gereserveerde plek aan een mooie tafel.
Geef bij je aanmelding aan met hoeveel personen je komt en of je dieetwensen hebt, dan kan ik daar zo veel mogelijk rekening mee houden.

Gegevens

Datum:
26 december 2019
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Pleun Moons
Telefoon:
0624749733
E-mail:
info@pleunmoons.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
35
Aantal deelnemers:
max 24
Inclusief:
bubbels

Reacties zijn gesloten.