Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Vakcirkel (lichaamsgerichte / transdisciplinaire supervisie, 6x per jaar)

12 februari 2020 - 13:30 tot 16:30

Lichaamsgerichte supervisie voor (zelfstandige) professionals in mensgerichte beroepen. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. We brengen eigen praktijkcasu in (zowel cliënt gericht als m.b.t. persoonlijke vraagstukken) en werken lichaamsgericht én transdisciplinair. Lichaamsgerichtbetekent dat we beginnen met een serie lichaamsgerichte oefeningen, zodat je goed in contact kunt komen met je lichaam en jezelf. Vanuit deze basis richten we ons ook op het ontvankelijk leren worden voor de energetische kant van onze persoon, elkaar, de thematiek en het werkveld.

Transdisciplinairhoudt in dat we naast de lichaamsgerichte methodiek ook de ingebrachte casu behandelen vanuit ieders eigen werkwijze. Zo vergroten we ons beeld, begrip en handelen in het voordeel van onze cliënten. We kiezen samen per bijeenkomst welke casu behandeld worden. Soepele kleding is gewenst! 

We prikken elke vervolg bijeenkomst in gezamenlijkheid, zodat iedereen zo optimaal mogelijk aanwezig kan zijn. We komen, naar behoefte van de groep, 6 x per jaar samen (of meer; 35 euro p.p. per bijeenkomst). 

Inschrijven tot 1 februari 2020. Je deelname is na betaling voor 6x gegarandeerd.

 

 

Gegevens

Datum:
12 februari 2020
Tijd:
13:30 tot 16:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
210,- voor 6x
Data:
start 12 februari 2020
Aantal deelnemers:
minimaal 4, maximaal 6
Inclusief:
koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.