Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Try out – Heb elkaar lief

2 december 2018 - 10:00 tot 17:00

Een dag voor stellen of koppels die hun relatie en liefde willen verdiepen en verstevigen. De oefeningen die we doen staan veelal in het teken van zelfonderzoek met daarbij het uitreiken naar de ander waardoor er telkens een mooie liefdesbasis is voor het maken van contact op een misschien wel heel nieuwe manier.
Samen op weg om bewuster te worden in de relatie, te groeien in elkaar liefhebben.

Het programma bestaat uit vormen van meditatie, contact, aanraken en bewegen. Met aandacht en vanuit zachtheid en mildheid benader je je partner in zowel woord als aanraking. Je maakt contact vanuit jezelf met de ander zodat je de basis van je relatie werkelijk kan voelen.

Deze dag wordt begeleid door Theo Bongers en Manja Beerens.
Theo is personal coach en geeft individuele en groepssessies. Hij heeft ervaring met massage en lichaamswerk en geeft toegepaste Human Design workshops.
Manja is Rebalancer, heeft een eigen praktijk en is verbonden aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Ze geeft individuele sessies en workshops op het gebied van zelfonderzoek en massage voor groepen.

Deze try out bieden we aan tegen een heel voordelig tarief. De ervaring en de feedback van jullie vormen de input voor het traject ‘Heb elkaar lief’ dat we aan gaan bieden in 2019.

We vragen je om iets lekkers mee te nemen voor de lunch om te delen met de groep

Gegevens

Datum:
2 december 2018
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Manja Beerens
Telefoon:
06-50688742
E-mail:
praktijkmarea@gmail.com
Site:
www.marearebelancing.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 60,- per stel

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.