Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

True colours, workshop Art Journal

6 januari 2023 - 10:00 tot 16:30

Een Art Journal is een kunst dagboek waarin je al je creativiteit kwijt kunt: met collages, teksten, schetsen, schilderen en foto’s. We maken gebruik van veel verschillende materialen en technieken.

Je creëert vanuit je gevoel en vertelt met kleur, vorm en materiaal dingen die je op geen andere manier kunt zeggen. Dat wat voorbij de woorden is. Art Journaling is speels en magisch.

In deze workshop nodig ik je uit om uit je hoofd en het denken te gaan. Uit je oordeel over goed en fout. Over mooi en lelijk. Kom in de stroom, volg je handen en je gevoel. Laat je raken en geef ruimte aan wat er wil ontstaan. Speel, maak plezier, laat je meevoeren met de stroom. En je laat je verrassen door het resultaat: ”your true colours, shining through!”

We gaan aan de gang met een aantal inspirerende basistechnieken waarmee je achtergronden maakt. En we starten met een zelfgemaakte Art Journal boekje in een vorm die jou aanspreekt. Ik zorg voor verf, stempels, stiften, soorten papier en collagemateriaal.

Voel je welkom!

Inez

Gegevens

Datum:
6 januari 2023
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Inez Mabelis
Telefoon:
06 40490322
E-mail:
inezmabelis@hetnet.nl
Site:
www.heeljeverhaal.nl

Overige informatie

Kosten:
90,-
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
Inclusief koffie, thee iets lekkers, soep voor de lunch Alle materialen voor Art Journal

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.