Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Transformational Sjamanic/ Holotropic Breathwork (voor vrouwen)

24 januari 2021 - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin we ons gaan verbinden met de pantsers en spanning in het lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt, je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Op deze dag zullen we werken met het element water, de transparantie, de vloeibaarheid en de beweging. Een dag van transformatie waar we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen.
​De adem zal ons leiden in het lichaam, zal het onze energie verhogen en er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam waarbij we mogelijk ook onze schaduwzijdes wakker zullen maken Voor alles is hier ruimte en een veilige bedding. Deze dag kan intens zijn en vraagt een fysiek goede gesteldheid.
Ik blijf mij ontwikkelen waardoor je ook nieuwe technieken gaat ervaren die een enorm belichamend effect zullen hebben. Als het lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, want je naar terug. We gaan ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.
Op 24 januari zal de ruimte in De Verbindende Factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren. Je kan jezelf weer toestemming geven te mogen genieten?
Wat brengt dit jou?
Meer contact met jou eigen lichaam, een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen. Inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie. Na deze dag is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk om deze hierna wakker te houden, het is namelijk geen Quick/fix oplossing. ik zal je handvatten aanreiken in hoe je dat zelf kan blijven doen.

Gegevens

Datum:
24 januari 2021
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
125,-
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers (ivm. Corona)
Inclusief:
thee en wat lekkers