AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Transformational / Sjamanic Breathwork (voor vrouwen)

9 oktober 2020 - 19:30 tot 22:30

Een avond waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in diepere lagen van jezelf brengt, je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een avond van transformatie dus! Op deze avond zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen.

​De adem zal ons leiden in het lichaam en zal het de energie verhogen. We gaan meer voelen in ons lichaam en schaduwzijdes kunnen wakker worden gemaakt. In een veilige bedding is er ruimte voor alles wat zich aandient.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zul je op deze avond nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben. Als je lichaam dit eenmaal heeft ervaren, vergeet je het nooit meer en kan je er altijd naar terug. Deze avond zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren, een zielsverbinding.

Wat brengt dit jou?
meer contact met jou eigen lichaam , een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie, na deze avond is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk aan jou om hem hierna wakker te houden, deze avond is namelijk geen Quick/fix oplossing en ik zal jou zeker handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.

 

Wees welkom!

Gegevens

Datum:
9 oktober 2020
Tijd:
19:30 tot 22:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
55,- (Als jij je aanmeld voor 10 september betaal je 45,-euro (15 euro korting).
Aantal deelnemers:
8 deelnemers
Inclusief:
Thee en lekkers. Aanwezig zijn: schapenvachtjes, matrassen, meditatiekussentjes en fleecedekentjes