AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Transformational Journey (Dag voor Vrouwen)

15 februari 2020 - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt….je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Een dag van transformatie.. op deze dag zullen we meerdere werkvormen gebruiken om spanning te releasen.

​Op deze dag zal de adem ons leiden in ons lichaam, zal het onze energie verhogen en zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes zullen wakker maken. En voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zal je op deze dag nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben…..en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. Op deze dag zullen we ook werken met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 15 februari zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf de diepte in ons zelf gaan ervaren, een zielsverbinding.

Wat brengt dit jou?
Meer contact met je eigen lichaam, een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot je levensenergie/seksuele energie, na deze dag is je levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk voor jou om deze energie hierna wakker te houden, deze dag is namelijk geen Quick/fix oplossing, ik zal je zeker handvatten aanreiken in hoe je dat kan doen.
​
Reacties deelnemers
“Ik vond het indrukwekkend hoe je in een uurtje bewust ademen en met ondersteuning van een groep plus de begeleiding heel intens ervaart wat er in je binnenste leeft. Het kunnen fysieke pijnen of emotionele blokkades zijn. Door in het ritme te blijven ademen en te containen blijf je dicht bij jezelf en lossen dingen vanzelf op of worden duidelijk.” – Astrid

Praktische informatie:
Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings ( Wounded Healer, medicine woman, Dragon bodyworker) en assistenten.
Aanmelden via info@gentlemiracles.nl
Deelname € 120-.

Vroegboekkorting: als je je voor 1 januari aanmeldt betaal je 95 euro

Er wordt veel ‘hands on’ gewerkt als dit nodig is. Dit houdt in dat we je tijdens de ademceremonie aan zullen aanraken als dit dienend is aan jouw proces dmv de-armouring, energiewerk en stemwerk.
Je aanmelding wordt bevestigd na aanmelden via mail en overmaken van het bedrag, Je ontvangt van mij een bevestiging via de mail en uitleg hoe te betalen.

Bij annulering 14 dagen voorafgaand aan deze dag ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Je bent welkom vanaf 9:30 voor een kopje thee en iets lekkers vooraf. We beginnen om 10:00 dus wees s.v.p. op tijd. Later nog instromen is vanwege het proces niet mogelijk (om 10:00 sluiten we namelijk de deur).
​
Belangrijk om mee te nemen:
Warme sokken of sloffen
Dekentje of plaid voor tijdens de ademsessie
Evt. eigen meditatie kussen of kussen om op te zitten
Flesje water
Doe loszittende kleding aan waarin jij je makkelijk kan bewegen

POLUCK LUNCH: wat inhoudt dat iedereen iets lekkers meebrengt wat je kan delen, waardoor er een vurige tafel van overvloed ontstaat.

Wees welkom!

Gegevens

Datum:
15 februari 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
120.-
Aantal deelnemers:
12
Inclusief:
koffie, thee en lekkers