Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Trancedans Deep & Cacao (dag)

30 oktober 2022 - 11:00 tot 18:00

“Een DAG voor jezelf waarin Trancedans, inzicht, heling en verdieping centraal staan.”
Trancedans is een oeroude techniek waarmee je danst van binnenuit. Door het dansen wordt je levenskracht wakker gemaakt en ga je uit je hoofd, voorbij het denken. Ceremoniële cacao zorgt ervoor dat je hart zich kan openen en de illusie van afgescheidenheid verdwijnt. Er komt ruimte voor je diepste gevoelens.
We beginnen de dag met een meditatie om je dieper te verbinden met jezelf, het veld waarin je healing of inzicht ontvangt en de intentie waar je de dans mee in gaat.
Als Special zullen we voorafgaande de dans een ceremonie houden waarin je de mogelijkheid wordt geboden om het hart in een diepere laag te openen met de Spirit van cacao. Het nemen van de cacao is geen verplichting, het bijwonen van de ceremonie wel. Op deze manier word je toch meegenomen in het energie veld van de Cacao.
Daarna neemt ieder zijn eigen plek in de ruimte, de muziek laat jouw dans ontstaan.
De hele trancedans en bedding is erop gericht dat de deelnemers kunnen zakken, landen in zichzelf met als doel; de verbinding met jezelf te herstellen, inzichten te verkrijgen, te verdiepen in eigen-liefde en vandaar uit op te staan. We begeleiden de dans met life instrumenten waar dat passend voelt.
Er is tijd voor integratie.
Na de lunch geven we je de gelegenheid je transformatieproces te verdiepen met een fijne creatieve werkvorm
Vervolgens gaan we de volgende Trancedans in. Inzicht op een diepere laag, heling, acceptatie en integratie zijn dan de insteek.
We sluiten deze bewogen dag af met een laatste korte deelronde, thee, fruit, chocolade en nootjes om weer rustig te kunnen landen in het “hier en nu”
Programma
Ochtend
• Cacao ceremonie
• Trance dans
Middag
• Creatieve werkvorm
• Trancedans integratie

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022
Tijd:
11:00 tot 18:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
111,-
Aantal deelnemers:
max 12 dansers
Inclusief:
Cacao, thee en wat lekkers, je neemt je eigen potluck lunch mee