AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Touch drawing Intensive

Touch drawing Intensive

3 augustus 2023 - 10:00 tot 16:30

Vier dagen op reis met touch drawing. Diverse kunstzinnige reizen naar binnen maken, de beelden van jouw ziel laten spreken. Soms helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend.
Iedere dag met z’n eigen thema, z’n eigen vorm en met touchdrawing als basis.

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

Dag 1: Beelden van de ziel; de taal van touchdrawing leren kennen, beelden laten spreken, materialen en mogelijkheden ontdekken

Dag 2: Blauwdruk; je eigen zielsblauwe olieverf maken, vanuit jouw essentie en daarmee op reis in touchdrawing. Jouw blauwdruk in beeld.

Dag 3: Touchdrawing en het innerlijk portret; je handen die beelden onder de huid laten spreken. Wie ben jij door de ogen van je ziel?

Dag 4: Integratie; Jouw beeldtaal samenbrengen, je reizen rond maken. De beelden laten spreken en jezelf tot uitdrukking brengen.

Deze vier dagen zijn een innerlijke reis, een onderzoek in jezelf. Het is een manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren.
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

De dagen zijn steeds van 10.00 tot ong.16.30 uur. Tijdens de lunch is er iets van soep of een salade, dit vul je verder aan met je eigen lunch
In de omgeving zijn diverse leuke b&b’s en andere overnachtingsmogelijkheden.

Gegevens

Datum:
3 augustus 2023
Tijd:
10:00 tot 16:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 365,-
Data:
1 t/m 4 aug
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee, lekkers, materialen