Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Touch drawing tweedaagse – heilige nachten

Touch drawing tweedaagse – heilige nachten

29 december 2022 - 10:00 tot 16:30

Een kunstzinnige reis naar binnen maken, de beelden van jouw ziel laten spreken. Soms helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend.

In deze tweedaagse tijdens de 13 heilige nachten, maak je een serie van reizen met touchdrawing. Iedere reis zal weer nieuwe beelden opleveren. We werken met dromen en droombeelden. We sluiten het oude jaar af, en openen ons voor de boodschappen die het nieuwe jaar te vertellen heeft.

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

Door meer dagen met touchdrawing bezig te zijn zal het proces zich verder verdiepen.

We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

Gegevens

Datum:
29 december 2022
Tijd:
10:00 tot 16:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€189,-
Data:
28 en 29 december
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Alle materialen, koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch

Reacties zijn gesloten.