AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijdag Salon met Vera

Touch drawing, oogsten en loslaten – Vrijdag Salon met Vera

18 oktober - 10:00 tot 16:00

….een kunstzinnige methode om een meditatieve reis naar binnen te maken.

Met de herfst inmiddels in haar volle glorie maken we heel langzaam de beweging terug naar binnen. Het is de tijd van genieten van de warme kleurenpracht van de natuur, de tijd van oogsten en vervolgens ook van loslaten. Deze thema’s nemen we mee in deze dag met Touch drawing.

Touch drawing is een techniek ontwikkeld door Deborah Koff-Chapin. Je rolt olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag.
Touchdrawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

De dag is vooral een innerlijke reis, een onderzoek in jezelf. Het is een kunstzinnige manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren en welke boodschappen mogelijk tot je komen.
In deze tijd waarin de herfst zich aan dient, de energie zich uitzuivert en naar binnen trekt is het een prachtig moment om het innerlijke landschap weer te gaan verkennen.

Deze workshop maakt deel uit van de Vrijdag Salon met Vera en is zowel los als in combinatie met andere Vrijdag Salon workshops te volgen.
Geef je je op voor vier of meer dagen in seizoen 2024-2025 (sep t/m jun) dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

20 sept Spiegelen, 18 okt Touch drawing, 15 nov Wabi Sabi, 13 dec de Keizerskroon, 10 jan de Keizerinnenkroon, 21 feb Touch drawing en het innerlijk portret, 28 mrt (nog niet bekend),  18 apr Oneindig reiken, 23 mei Ontknopen, 20 juni Maskers

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
99,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie thee, lekkers en soep tijdens de lunch