Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Touch drawing – Kunstzinnig bezinnen

28 december 2018 - 10:00 tot 16:00

De heilige nachten, de periode tussen kerstnacht en drie koningen, is een prachtige tijd om met touchdrawing aan de slag te gaan. De sluier tussen hemel en aarde is ijler en doorlaatbaarder dan anders. De natuur heeft haar energie helemaal in zich teruggetrokken. Het is een tijd van bezinning en ontvangen van inzichten voor het nieuwe jaar.

Met touchdrawing maak je een kunstzinnige reis naar binnen. Het is een techniek ontwikkeld door Deborah Koff-Chapin. Je rolt olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag.
Touchdrawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

Deze dag maken we een kunstzinnige reis tussen oud en nieuw. Wat heeft het afgelopen jaar je gebracht? En welke verlangens en intenties zijn er voor het komende jaar? Je hoeft het nu nog niet te weten, laat je tijdens deze dag verrassen door wat ontstaat.
Het is een dag van bezinning en bezieling. En ook een dag van spelen, ontdekken en eigenheid.

Gegevens

Datum:
28 december 2018
Tijd:
10:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-
Aantal deelnemers:
max. 6 deelnemers
Inclusief:
materiaal, koffie, thee en lekkers

Reacties zijn gesloten.