Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Evenementenreeks Evenementenreeks: Touch drawing – beelden van de ziel

Touch drawing – heilige nachten

6 januari 2024 - 10:00 tot 16:30

Touch drawing… een kunstzinnige methode om een meditatieve reis naar binnen te maken.

In deze touch drawing tijdens drie koningen en het einde van de heilige nachten openen we ons voor het mysterie. Welk licht laat zich in jouw leven schijnen, welke weg heb jij te gaan?

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

Gegevens

Datum:
6 januari 2024
Tijd:
10:00 tot 16:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€95,-
Inclusief:
Alle materialen, koffie, thee, lekkers